Početna stranicaVilla Paola | Rustikalna kučaRabac apartmaniZanimljivosti Kršan, Rabac, IstraBar, Valner i o namaKontakt
Rezervacija
Magarac Neon
Najam kamene kuće u Istri - Villa Paola

Priuštite si opuštajući odmor u mirnom kutku prelijepe Istre podno najvišeg istarskog vrha Učke, u blizini biserno bijelih plaža i stoljetnih pitoresknih mjestašca.
Villa Paola izgrađena je na temeljima stare kovačeve kuće u tradicionalnom istarskom rustikalnom stilu. Svakom detalju posvećena je posebna pažnja kako bi današnji gost mogao uživati u dašku prošlih vremena.
Najam vile u Istri >

Relaksiranje
Rabac apartmani ljetovanje, privatni smještaj - Rabac apartmani

Želite li provesti miran odmor daleko od gradske vreve, ovo je pravo mjesto za Vas. Uživati ćete u mirisu aromatičnoga bilja, borova i pjesmi živahnih zrikavaca. Naši su apartmani savršeni za ljetovanje s prijateljima ili obitelji. Stoga nas posjetite, a boravkom u našim moderno opremljenim apartmanima osjećati ćete se kao kod kuće.
Rabac apartmani >

Zanimljivosti Kršan, Rabac, IstraBar Olimp LabinGalerija slika Rabac apartmani i vile u Istri

Kršan

Nalazi se u središnjem dijelu Istre, nedaleko od grada Labina. Smješten u predjelu zelene i plodne istarske unutrašnjosti te kraju s pogodnostima za uzgoj povrća i grožđa, Kršan je poznat po poljodjelskoj proizvodnji i zdravoj domaćoj hrani.

Naselje je niknulo na temeljima starog srednjovjekovnog burga od kojeg je ostala sačuvana četverokutna kula s gotičkim portalom pa Kršan preporučujemo kao odredište onim gostima koji tijekom odmora žele uživati u kulturno-povijesnom blagu kraja koji posjećuju.
Zanimljivosti Kršan >

Rabac

Rabac je turističko središte i luka. Smješten je u lijepoj uvali nadomak Labina na jugoistočnoj obali Istre. Uvalu s lijepom šljunčanom plažom okružuje bujna vegetacija, a samo naselje poznato je po kvalitetnoj turističkog ponudi.

U ovom malom, i do 19. st. ribarstvu okrenutom mjestu, postupno niču ljetnikovci pa Rabac postaje jedno od centara mondenog i lječilišnog turizma. Danas ga zbog čistog mora, lijepih plaža i kvalitetne turističke ponude preporučamo za obiteljski odmor.
Zanimljivosti Rabac >